کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی خوب

بهداشت عمومی و فردی در آشپزخانه های صنعتی



میزهای آشپزخانه به طور کلی تمامی تجهیزات آشپزخانه صنعتی باید دارای ابعاد استاندارد به لحاظ راحتی پرسنل و سطح صاف و صیقلی بدون لبه های تیز و برنده باشد. پایه های میز می باست دارای مقاومت بالایی باشند و بهتر است دارای فاصله استاندارد از زمین و به صورت عمودی باشد تا نظافت آن به راحتی میسر باشد. میزهای آماده سازی باید به صورت ثابت و دارای حفره تخلیه که ضایعات مواد غذایی را بتوان به راحتی و مستقیم به داخل سطل زباله هدایت کرد. میزهای تخته کاری با نظر و تایید وزارت بهداشت تهیه گردد که هم دارای مقاومت بالایی باشد هم به لحاظ ایجاد شکاف و درز محل رشد باکتری نباشد. تمام سطوحی که برای بخش آماده سازی است، باید صرفاً جهت یک نوع محصول بوده و مرتباً شستشو انجام گیرد. به عنوان مثال بخش گوشت قرمز، مرغ و ماهی حتماً از بخش سبزیجات و صیفی جات مجزا باشد.



[ بازدید : 367 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 23 آبان 1396 ] [ 15:43 ] [ سئوکار ]

[ ]

نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]