کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی خوب

بهداشت عمومی و فردی در آشپزخانه های صنعتی



میزهای آشپزخانه به طور کلی تمامی تجهیزات آشپزخانه صنعتی باید دارای ابعاد استاندارد به لحاظ راحتی پرسنل و سطح صاف و صیقلی بدون لبه های تیز و برنده باشد. پایه های میز می باست دارای مقاومت بالایی باشند و بهتر است دارای فاصله استاندارد از زمین و به صورت عمودی باشد تا نظافت آن به راحتی میسر باشد. میزهای آماده سازی باید به صورت ثابت و دارای حفره تخلیه که ضایعات مواد غذایی را بتوان به راحتی و مستقیم به داخل سطل زباله هدایت کرد. میزهای تخته کاری با نظر و تایید وزارت بهداشت تهیه گردد که هم دارای مقاومت بالایی باشد هم به لحاظ ایجاد شکاف و درز محل رشد باکتری نباشد. تمام سطوحی که برای بخش آماده سازی است، باید صرفاً جهت یک نوع محصول بوده و مرتباً شستشو انجام گیرد. به عنوان مثال بخش گوشت قرمز، مرغ و ماهی حتماً از بخش سبزیجات و صیفی جات مجزا باشد.



[ بازدید : 2 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 23 آبان 1396 ] [ 15:43 ] [ سئوکار ]

[ ]

نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ ربات اینستاگرام دانلود آهنگ جدید بهنام بانی بدنسازی خرید عطر مرجع آنتی ویروس ایران ثبت شرکت download free movies
بستن تبلیغات [X]